Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Ägda, köpta och förtjänade medier i fokus på SES i London 10-13 februari - ExploreCurate

Ägda, köpta och förtjänade medier i fokus på SES i London 10-13 februari


Ägda (egna), köpta och förtjänade mediekanaler är ett begrepp som blivit mer accepterat efter den första hypen då det framförallt handlade om ”förtjänade”, starkt drivet av PR-byråerna och inte lika omtyckt av Mediebyråerna. De flesta experter inom media och kommunikationsvärlden är nu överens om att det handlar om att hitta en bra ”mediemix”.

130513-Ellett-5-converged-media

SES i London den 10-13 februari handlar om ”the new marketing landscape of Converged Media”, d v s just den ”mediemixen”. Vi kommer att bevaka konferensen och rapportera från de mest intressanta föreläsningarna. Här har du hela programmet för SES konferensen i London. Har du något önskemål om vad absolut bör närvara på, personer vi borde intervjua eller finns det aktuella frågeställningar ditt företag jobbar med nu som känns extra relevanta? Kontakta oss på red@exporecurate.com.