Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför fungerar "native advertising" när den traditionella annonsaffären börjar vackla (rapport) - ExploreCurate

Därför fungerar ”native advertising” när den traditionella annonsaffären börjar vackla (rapport)


De traditionella tidningshusen får det allt tuffare att tjäna pengar på den traditionella annonsaffären och det inkluderar den vi kallar för online. I den stora rapporten #StateOfNativeAdvertising2014″ förklaras dels begreppet ”native advertising” och dels presenteras den undersökning som tydligt visar på att den framtida tillväxten för annonsmarknaden förflyttas till medier som förstår hur de ska arbeta med den nya annonsaffären som lika mycket gagnar det vi i dag kallar för annonsörerna. Alla, medier och annonsörer har samma spelplan och kan använda samma metoder.

”Native advertising” i sin kortaste definition:

Native advertising involverar att ge konsumenterna ett innehåll som de tycker är värdefullt i den situation de befinner sig i vid det tillfället. 

Om detta har även Joe Pulizzi, grundare av Content Marketing Institute skrivit och du kan läsa hans artikel här.

Men framförallt har du nu en riktigt intressant och viktig rapport att hugga tänderna i. En rapport du absolut ska läsa om du arbetar med annonsaffären på ett eller annat sätt idag.

Här kan du ta del av rapporten Hexagram och Spada’s rapport som är producerad av ObizMedia. 

Native

,