Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Holy Grail of eCommerce Conversion Optimization - 91 Point Checklist and Infographic - ExploreCurate

Holy Grail of eCommerce Conversion Optimization – 91 Point Checklist and Infographic


See on Scoop.it#digitalainsikter

Invest in building filthy rich user experience, consistently and throughout your store. That is what stores with deeper pockets (like ASOS, Zappos, and JCPenney) do to achieve better conversion rate than your store.

 

Johan Svensson’s insight:

Den här artikeln och checklistan är ansedd vara den bästa ”manualen” för hur man ska optimera sin e-handelsaffär. Det är 91 utförliga delar i den här checklistan, så spar tills den dagen du kommer på att du ska sälja något på nätet eller dela till någon som redan gör det.

See on moz.com