Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Har du koll på milleniumbarnen?

Har du koll på milleniumbarnen? De är superkomplexa, superdigitala och superhärliga!


Det har alltid varit svårt för vuxna att förstå ungdomar och den unga generationen har haft många namn. Men barnen som föddes vid milleniumskiftet och som upplevt sitt första år som ”tonåringar” skiljer sig mot sina föregångare. Trots att all kunskap finns tillgänglig och man har det bättre förspänt än någon generation tidigare verkar milleniumbarnen eller ”Generation Y” ha svårt att få till det. Kanske beror det på all den nya tekniken? Över hälften av målgruppen skulle hellre offra sitt luktsinne före att lämna ifrån sig sina teknikprylar. De allra flesta ifrågasätter varför man ska lära sig så mycket när informationen finns i mobilen.

Milleniumbarnen kommer att göra många företag förvirrade eftersom deras beteende och konsumtionsmönster är både komplext och skiljer sig så markant mot tidigare generationer. Är det brist på ambition och engagemang som vi ser eller är det precis tvärtom. Bara att vi inte ser det? En sak är dock säker. Om vi tycker att de som är 20-25 år är digitala då har vi inte förstått vad ”digital native” är. Den här grafiken ger dig en bra första överblick.

The-Rise-of-the-Millennials-infographic_1

Källa: Social media today, Badgevill