Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför ska du använda "selfies" i din marknadsföring - ExploreCurate

Därför ska du använda ”selfies” i din marknadsföring


selfie_1113744c

Tidernas mest omtalade ”selfie” gjordes i Soweto under minnesceremonin av Mandela för drygt en månad sedan. I huvudrollen en blond kvinna inklämd mellan Obama och Cameron som snabbt identifierades som Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Idag vill alla företag synas i alla kanaler och då ger selfietrenden möjlighet till kreativa kampanjer som flyger när konsumenterna delar med sig av sina fotografier. Veckans digitala insikt visar flera exempel på varför du ska använda selfies i din marknadsföring .

Prenumerera på Veckans insikt genom att fylla i din e-postadress här.