Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför är "Community managers" företagets nya superhjältar - ExploreCurate

Därför är ”Community managers” företagets nya superhjältar


Vad kännetecknar en riktigt vass Community manager? Enligt CMAD (Happy Community Manager Appreciation Day) drivs Community managers av rättvisa för alla kunder och det kräver en personlighet fylld av taktiskt kunnande, en god portion av empati, en förmåga att snabbt kunna göra bedömningar av situationer som uppstår, genuin entusiasm för ämnet, charm och ett enormt ansvarstagande för både kunder och företagets varumärke. Ja, ni hör. Alla dessa egenskaper ihop är ju övermänskligt. Det är därför CMAD menar att Community managers är Superhjältar och därför har man instiftat en särskild dag för alla Community managers. Läs mer om de olika karaktärerna av Superhjältar i den här grafiken. Dessutom finns det en gratis e-bok i ämnet som du kan beställa här.

Har du en Community manager på ditt företag? Ge honom eller henne en kram, blommor eller kanske t  o m en ”cape”. Finns det inte en sådan roll kanske du ska fundera på om det inte är hög tid att ta in en superhjälte i firman?

cmad_infographic

Källa: Social media today, Column 5, Getsatisfaction,