Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så skapar du engagerande innehåll på Facebook - ExploreCurate

Så skapar du engagerande innehåll på Facebook


Det är lite tvärtom med sociala medier. När någon okänd skuggar dig på gatan skulle du kanske känna sådan olust att du snabbar på stegen därifrån. På Facebook skapar en ny följare bara positiva känslor och du försöker instinktivt få följaren att gilla dig och det du gör.

Arbetsbeskrivningen för en Social media manager är inte så komplicerad. Därmed inte sagt att rollen är enkel. Skaffa fler följare, kommunicera och interagera med dem och få dem att gilla företaget och dela med sig till sina vänner. Försöka spåra engagemanget ända ner till någon form av action för att mäta ROI och för att göra ständiga förbättringar. Inte så lätt och därtill behöver Social media managern hålla koll på hur Facebook ändrar sin algoritm så att det krävs ännu mer för att få nya följare. Det kokar ner till att Sociala media managern behöver bli ännu vassare på att skapa innehåll som engagerar.
I den här grafiken finns 10 tips som är bra att falla tillbaka på om det känns motigt ibland.
wersm_infographic_tips_engaging_facebook
Källa: Social media today, Wersm.