Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Innovation handlar om att förstå användarbeteende och lösa problem... - ExploreCurate

Innovation handlar om att förstå användarbeteende och lösa problem…


Eller handlar det om att göra det bästa av en träbit med ett hål i?

När Apple gjorde det möjligt att ”swipa” med tummen förändrade man hur vi använder våra mobiltelefoner. Efter lite tjafs kring patent och så har alla smartphones idag ”swipe-funktion” och överallt ser vi människor med böjda nackar som ”bläddrar” med sina tummar.

Själva bläddrandet kommer från det urgamla formatet boken där man från början använde båda händerna. Idag väger böckerna mindre och har ett lite mindre format. Mer mobila helt enkelt. Kanske har vårt beteende från mobiltelefonen smittat av sig på hur vi läser böcker? Allt fler använder i vart fall en hand. Det har den här UX innovatören tagit fasta på. Frågan är om den lilla träbiten löser ett problem? Vad tycker du?

Tumme