Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#8 Hur du använder personas i din digitala marknadsföring - ExploreCurate

#8 Hur du använder personas i din digitala marknadsföring


Macquarie-infographic-4

Inbound marketing är ett av de nya begreppen marknadsförare behöver sätta sig in i. Förenklat innebär Inbound marketing att välja ett intressant ämne, skapa ett attraktivt innehåll kring ämnet och öppna upp olika kanaler för de som är intresserade av ämnet att ta del av det och skapa relationer i den interaktionen som uppstår när de intresserade engagerar sig i ämnet. Man skulle kunna säga att ämne går före målgrupp och att det är ett nytt sätt att tänka kommunikation som alltid har utgått från att vi först identifierar vår målgrupp.

Well, allt är inte svart och vitt. Om du arbetar fram tydliga personas blir din digitala marknadsföring mycket enklare att arbeta med. Veckans digitala insikt handlar om varför du ska använda personas och hur du skapar dem.