Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hur du får dina besökare att klicka på ditt innehåll - ExploreCurate

Hur du får dina besökare att klicka på ditt innehåll


Magazine-Stand-by-Mannobhai1

Alla vill få oss att välja just deras innehåll och om någon lyckas intressera oss svarar vi med att klicka. Det kokar m a o ner till ett klick. Eller flera klick. Då förstår man hur viktigt det är att dels ha ett innehåll som intresserar och dels att ju färre klick till målet desto bättre. Så hur skapar man då mer klick?

De stora magasinen har svaret. I många år har skarpa redaktioner på glossiga magasin lagt stora pengar på att förstå vilka rubriker som får oss att välja ett magasin i ett fullt tidningsställ. Ta dig till närmaste ställe där de säljer magasin och studera hur magasinen arbetar med foton och rubriker på sina framsidor och hur sofistikerad innehållsförteckningar som möter dig.

Det finns inga genvägar, men det finns heller ingen anledning att uppfinna hjulet igen. Det handlar om att vara bra på att berätta en historia och ännu bättre på att marknadsföra den.

Ta del av fler tips om hur du får besökarna att klicka mer här.

Källa: Danny Wong