Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hela Mobile World Congress i Barcelona på 24 sidor - ExploreCurate

Hela Mobile World Congress i Barcelona på 24 sidor


hämta
Just nu pågår GSMA Mobile World Congress i Barcelona (24-27 februari). Den katalanska huvudstaden har varit europeiskt centrum för telefoni varje år sedan 1987 och konferensen i år är kanske mer het än någonsin. Vi hör från andra kuratorer på plats att alla pratar om What’s App och att Samsung verkar ha den absolut dyraste montern och att ingen av besökarna lär missa att det är en Galaxy 5 på ingång i vår. Wearable technology är annars huvudtemat i år. Vi kommer löpande att rapportera från Barcelona, men värmer upp genom att ge dig en sammanfattning av förra året.

Barcelona

Det är Ernst & Young som har sammanfattat förra årets Mobile World Congress. Alla vet hur svårt det är att få ett grepp om de här stora konferenserna och även om det finns en risk att det hänt otroligt mycket på ett år vågar vi lova att du med den här sammanfattningen får en framkants position i vilket mobilt sammanhang som helst.

Ladda ner den 24-sidiga sammanfattningen här (eller klicka på bilden).