Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så fångar du upp all den data som är grunden för dina kloka beslut . Här är de nya analysverktygen - ExploreCurate

Så fångar du upp all den data som är grunden för dina kloka beslut . Här är de nya analysverktygen


social-media-monitoring-and-analytics-tools1
Allt fler mäter och analyserar företagets digitala närvaro, men allt för få har kommit förbi Google Analytics fasen. Det finns mycket mer insikter att hämta i all den data som skapas. I slutändan handlar det om att ta de rätta besluten. Har du mer information än konkurrenten kommer du att kunna ta bättre beslut.
Det finns hundratals analysverktyg på marknaden och det kan vara svårt att hitta de som passar din affär bäst. Därför är det klokt att prova sig fram. De flesta analysverktygen går att testa utan kostnad. För att göra det enklare för dig har vi gjort ett litet urval av bra analysverktyg och ger dig vår kunskap om hur de fungerar och var det fungerar bäst.
Här får du tips om nischade analysverktyg för Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest m.fl och ”bredare” analysverktyg som du kan använda för alla dina digitala kanaler.
Tools

Källa DemandMetrix, Digital information world