Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Why good hackers make good citizens (TED Talk video) - ExploreCurate

Why good hackers make good citizens (TED Talk video)


Catherine Bracy var fram till slutet av 2012 ansvarig för techdelen av kampanjorganisationen kring Obama i SF och har tidigare bl. a. arbetat med att finansiera innovation inom journalistik. Idag är Catherine ansvarig för Code for America som är en nonprofit community som bl. a. har som mål att skapa ett bättre samhälle med hjälp av ny teknologi.

Nyligen höll Catherine ett uppmärksammat ”talk” på TED Conference som vi vill dela med oss av. 

Hacking is about more than mischief-making or political subversion. As Catherine Bracy describes in this spirited talk, it can be just as much a force for good as it is for evil. She spins through some inspiring civically-minded projects in Honolulu, Oakland and Mexico City — and makes a compelling case that we all have what it takes to get involved.

Läs mer om Catherine Bracy här.