Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Slow Motion är det mest trendiga innehållet. Så här gör du! - ExploreCurate

Slow Motion är det mest trendiga innehållet. Så här gör du!


Video eller rörligt innehåll efterfrågas mer och mer. De traditionella tidningsredaktionerna gör plats för egna TV-studios och ”disruptive” är en blygsam beskrivning av den fas TV befinner sig i. Distributionen av TV som varit inlåst hos de som haft sändningsteknik och boxar utplacerade i hemmen som CanalDigital, Comhem, Boxer m.fl. har styrt hur vi konsumerar TV. Den eran är i sin slutfas och nu när alla kan skapa och sända rörligt innehåll blir också själva produktionen av det rörliga innehållet relevant för fler.

Det går snabbt i teknikutvecklingen och priserna på tekniken planar ut. Den senaste innehållstrenden däremot är paradoxalt långsam. Slow motion är det mest trendiga innehållet just nu.

I den här artikeln kan du läsa om kamerorna och tjänsterna som får det att gå lite långsammare (engelska). Lär dig hur och lägg dig i framkant!

Källa: TNW