Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför ska du berätta om hur noggrant du valt ut dina råvaror - ExploreCurate

Därför ska du berätta om hur noggrant du valt ut dina råvaror


Freedom-of-press
Skit in, skit ut är ett slitet uttryck men väldigt passande för innehåll. Det krävs mer än en Googlesökning för att verifiera fakta. Har du otur bygger du ditt innehåll på felaktigt, ifrågasatt eller ”out of date” fakta.

Tänk dig den här liknelsen: Du har ambitionen att vara en erkänd kock och du vet att vägen mot framgång är att laga riktigt god mat. Mat tillagad på riktigt bra råvaror. Råvaror som du varsamt väljer ut. Låt då dina utvalda råvaror vara de bästa referenserna till din goda mat och berätta för dina gäster om dem.

En av grundreglerna för en journalist är att alltid söka andra vinklar, de motsatta rösterna. Använd de nya smarta digitala söktjänsterna med de mer etablerade sociala söktjänsterna minskar du risken att ditt innehåll vilar på fel fakta, ditt innehåll blir rikare med fler vinklar och större djup och i slutändan ett större värde för dina läsare.

Om du generöst länkar fakta i ditt innehåll till källan ger du dessutom dig själv en högre trovärdighet även för sökmotoralgoritmerna. Länka efter artikeln, hänvisa i artikeln med länkade ord, skapa listor med länkar till källorna du listar mm.

trust
Källa: Whoishostingthis, Digitalinformationworld