Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Alla nya smarta Content marketing verktyg (komplett kartläggning och utvärdering) - ExploreCurate

Alla nya smarta Content marketing verktyg (komplett kartläggning och utvärdering)


Content_-_spraypaint_logoAllt fler företag satsar på sina egna kanaler och blir därmed ett mediebolag. Det finns mycket att hämta från de traditionella mediebolagen och inte minst när det gäller att kunna skapa ett intressant innehåll. Men när det gäller alla nya möjligheter att samla in, filtrera, kurera och publicera innehåll är det värdefullt att ha insikt i vilka smarta nya verktyg det finns som du kan använda som stöd i innehållsarbetet.

Kom ihåg att ”marketing” är lika viktigt som ”content” i det traditionellt sett paradoxala begreppet ”content marketing”.

Här får du en överblick av alla de nya smarta content marketing verktygen.

Vill du ha samma kompletta kartläggning och utvärdering av verktyg för sociala medier hittar du det i den här tidigare artikeln: Alla smarta verktyg du behöver för att få kontroll över din närvaro i sociala medier.

Print