Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Den senaste statistiken och trenderna inom sociala affärer - ExploreCurate

Den senaste statistiken och trenderna inom sociala affärer


infographic-social-business-trends-2014Varumärken som reagerar snabbt blir oftare rekommenderade. Det låter ju ganska rimligt. Ändå blir hela 56 % av kunderna ignorerade när de söker kontakt via Twitter. Är Google’s strategi att koppla ihop Google+ Hangouts med Youtube ett genidrag? Vad kommer att hända med podcasts? Visste du att Mobil CRM förväntas växa med 500 %? Visste du att om man adderar ”sociala medier knappar” i e-post ökar CTR med 158 %

Varsågod att scrolla och frossa i trender och färsk statistik i ämnet sociala affärer.

socialbusinessKälla: CeBit