Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Vad har Steve Jobs, Oprah Winfrey och Tom Hanks gemensamt? - ExploreCurate

Vad har Steve Jobs, Oprah Winfrey och Tom Hanks gemensamt?


De mest framgångsrika techbolagen har anammat den amerikanska företagskulturen att ta in ”interns”. Hela poängen med internships är att unga ska få praktisera på företag och företag ska få kontakt med den framtida arbetskraften. Dagens techbolag har förstått hur viktigt det är att attrahera den unga, digitala generationen och den höga konkurrensen om interns har skapat riktigt generösa villkor.

Google curlar sina interns

GlassDoor rapporterar att företag behandlar sina interns bättre än sina heltidsanställda. Google ger sina interns möjligheten att arbeta med de nya innovativa teknologierna och vara en del av produktutvecklingen. När deras interns behöver vila kan de göra det i Google’s egna lägenheter i North San Jose (Kalifornien) där det också finns pool, tennis, gym, spelrum och biograf.

Utöver detta får Google’s interns upp till 40 000 kr i månadslön också.

Kända personer som startat som interns

I den här grafiken finner vi en rad kända personer (en del mest kända i USA) som startat sin karriär som interns. Det har du fallit ut ”pretty well”.

Interns-Running-Business