Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Det här händer med våra sociala medier konton när vi checkar ut för gott - ExploreCurate

Det här händer med våra sociala medier konton när vi checkar ut för gott


What-Happens-to-Your-Facebook-Twitter-Google-Plus-Pinterest-LinkedIn-Profiles-When-You-Die-infographicDet är på sin plats att vi inleder med att vi inte har för avsikt att lägga sordin på stämningen. Vi vill ju alltid inspirera och sprida insikter. Den här artikeln kanske inte är så inspirerande, men vi hoppas att du ändå uppfattar den som insiktsfull. Med det sagt. Har du någonsin funderat på vad som händer med dina sociala medier konton Facebook, Twitter, Linkedin o s v när du ”checkar ut” för gott?

Det här händer när vi ”checkar” ut för gott

I den här grafiken får du veta exakt vad som händer när du dör, vem som kan läsa din e-post, logga in på din digitala profil o s v.

I de flesta fall kan du lugnt vandra mot den sista vilan. Din digitala närvaro är skyddad efter din död. Ingen kan komma åt din data om det inte förekommer lagliga skäl för det eller om du aktivt gett dina användaruppgifter till någon. Det innebär å andra sidan att du lever vidare därute om du inte aktivt gjort något åt det innan…

Att tänka på nu

Även om vi idag är både unga och vid god vigör kan det vara en bra idé att ha en plan för din digitala närvaro och personliga data ”ifall att” något oväntat händer.

  • En plan skyddar både dig och ger din familj och närstående en möjlighet till ett värdigt avslut.
  • Tänk över vem du vill ska ha tillgång till dina användaruppgifter för e-post, sociala medier konton och annan online information.
  • Sätt upp Google Inactive Account manager eller ta del av vad som gäller på Facebook via deras ”Facebook memorialization”.

fsdfsdfsdfsdfsfKälla: WebpageFX