Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hello Ello! Här kommer manualen till det nya sociala nätverket som många tror på allvar ska kunna utmana Facebook - ExploreCurate

Hello Ello! Här kommer manualen till det nya sociala nätverket som många tror på allvar ska kunna utmana Facebook


 

Hört talas om Ello? Om inte så har du kanske inte fått en invite än. Ello har tagit position som det nya sociala nätverket som värnar om din personliga information och inte skjuter in annonser i dina flöden. Kanske en naturlig reaktion mot .

Medgrundaren Paul Budnitz säger att Ello är “Ad-Free and Porn Friendly”.

Ello har tagit in 435 000 US dollar från riskkapitalistfirman Vermont så det kan ju inte helt saknas kommersiella ambitioner. För hittills har väl ingen riskkapitalist satsat en krona om det inte finns en möjlighet att det kommer minst två kronor åter.
När din invite då äntligen kommer kan det vara bra att snabbt förstå hur du ska använda Ello. ExploreCurate ger dig här hela manualen:
Ello-cheatsheet
Ett stort tack till Frida Gustafsson som uppmärksammat oss på Ello. Frida gör sin LIA (Medieinsititutet) hos oss och är superduktig!
Läs mer om Ello här.
Källa: Green Mellen Media

Vill du ha fler insikter om ? Prenumerera på digitalainsikter!

 

, ,