Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
12-årig norsk flicka gifter sig med 37-åring - ExploreCurate

12-årig norsk flicka gifter sig med 37-åring


Den 11 oktober ska bröllopet mellan den 12-åriga flickan Thea från Norge och den 25 år äldre Geir äga rum. I sin blogg skriver Thea om sitt kommande bröllop. På hennes önskelista finns bland annat biljetter till One Direction och en ny ridhjälm. Hon skriver även om sina tankar kring sex med sin blivande make, och sin besvikelse över att inte kunna bjuda in sina unga vänner. MEN det blivande bröllopsparet existerar inte i verkligheten utan är en del av en kampanj för biståndsorganisationen Plan för att uppmärksamma unga flickor som tvingas gifta sig när de är väldigt unga, och mot sin vilja. Den 11 oktober är en det FNs internationella dag för flickor.

, , ,