Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Givesom gör det enklare att skänka pengar- ExploreCurate

Givesom gör det enklare att skänka pengar till välgörenhet


Givesom är en ny modern digital tjänst som bygger på att man månadsvis skänker en liten summa pengar till välgörenhet. Det som gör Givesom speciell är att man själv kan välja att fördela summan mellan flera olika välgörenhetsorganisationer genom att berätta vilket eller vilka ändamål man vill att pengarna ska gå till. Varje månad skänker man mellan 25 och 45 kronor och det gör tjänsten perfekt för unga människor och studenter.

Bakom projektet står två unga tjejer – Lin Kowalska och Michaela Forni. Michaela säger i ett pressmeddelande att Givesom känns rätt i tiden, och att de vill att fler människor ska kunna bli hjältar och känna sig som en del av en gemenskap när de skänker pengar.

, ,