Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Trött på restaurangbesök? Låt kocken laga maten i ditt hem - ExploreCurate

Trött på restaurangbesök? Låt kocken laga maten i ditt hem


Här kommer en smakfull matnyhet. Från Frankrike förstås, men inte nödvändningsvis från det franska köket. Den franska startupen La Belle Assiette har precis tagit in $1.7 miljoner i sin andra runda ($500,000 i första rundan) och man erbjuder sina kunder att söka bland olika matkulturer, populära rätter och kockar. När du valt vad du vill äta och när så kommer kocken med alla ingredienser, lagar maten hemma hos dig och städar upp i köket när maten är lagad. Pris från $30 till $55 per huvud.

Kom igen svenska entreprenörer och riskkapitalister. Det här låter ju super… gott!

Källa. VentureBeat.com

,