Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så får du ihop snygg design med effektiv SEO - ExploreCurate

Så får du ihop snygg design med effektiv SEO


Genomtänkt SEO är grunden för allt innehåll på webben, men det måste ju se bra ut också för att attrahera. Här kommer en väldigt nyttig guide som hjälper dig att få ihop en snygg design med effektiv SEO. Du får också ett par pekfingrar om vad man absolut inte får göra.

”The 1-click concept”

Allt innehåll ska vara tillgängligt var användaren än befinner dig på sajten och samtidigt ska användaren exponeras för den viktigaste informationen om ditt varumärke. Allt ska kunna nås med bara 1 klick.

Bild vs Text

Använd bilder för att stödja textinnehållet inte ersätta. Google belönar text så det måste finnas en balans. Använd Alt taggar på alla bilder för att komma högre upp i bildsök.

Snabba sajter

Använd Google Page Speed Checker så att dina sidor laddar på 3 sekunder eller snabbare.

I den här grafiken får du massor av goda råd som du kan använda som en checklista för din nuvarande sajt. Och glöm inte att du måste hitta balansen för det mobila fönstret också.

tv3bPAk

Källa: Webmarketinggroup