Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
10 verktyg som gör ditt digitala liv lättare - ExploreCurate

10 verktyg som gör ditt digitala liv lättare


Här är 10 verktyg som hjälper dig att öka produktiviteten, förenkla kommunikationen-  och gör ditt digitala liv enklare.

1. Wunderlist
Den ultimata ”to-do listan”. Hantera poster i flera att-göra-listor genom att lägga till förfallodatum, påminnelser, anteckningar och dela uppgifterna med dina arbetskamrater.

2. Evernote
Evernote är en app som låter dig skapa anteckningar, lägga till bilder, påminnelser, listor samt att organisera anteckningarna. Evernote fungerar bra med Google Glass också.

3. IFTTT
If This Then That är ett sätt att automatisera dina digitala sysslor med hjälp av enkla färdiggjorda ”recept”. Tjänsten binder ihop olika digitala tjänster.

4. Dropbox
Dropbox levereras med 2 GB lagringsutrymme och är ett utmärkt sätt att lagra filer och foton online. Dela enkelt objekt med andra genom att skapa länkar till specifika dokument eller ge tillgång till hela mappar.

5. Google Drive
Google Drives erbjuder 15 GB gratis lagringsutrymme som delas mellan Gmail, G + foton, och Google Drive. Google Drive är bra för dem som behöver lite mer utrymme än 2 GB eller vill hålla allt på Googles plattform.

6. Box
Box är en annan metod för säker lagring och erbjuder 10 GB gratis lagringsutrymme. Box är mobilvänlig och gör att du enkelt kan skapa anteckningar, dela dokument med andra, och synkronisera data mellan enheterna.

7. Hangouts
Om du använder Gmail är Hangouts ett bra verktyg att använda för snabbmeddelanden, när du vill dela filer eller för videosamtal.

8. Skype
Skype är ett trevligt verktyg för att ringa samtal från datorn, snabbmeddelanden och skicka filer. Det är ett pålitligt alternativ till Hangouts, särskilt för att ringa samtal från en dator,och fungerar även bra på mobila enheter.

9. join.me
join.me är en stor skärmdelningstjänst för onlinemöten. Det är ett snabbt sätt att starta ett möte på, och en enkel metod för att sammanfoga möten; skriv in möteskoden, skriv in ditt namn,och anslut till mötet. Grundläggande skärmdelning är gratis.

10. TeamViewer
Teamviewer är ”Allt-i-ett-programvara för fjärrsupport och online-möten.” Tjänsten är gratis för privat bruk, och perfekt för dem i tekniska felsökningsroller eller för de som är i behov av fjärråtkomst till datorer och/eller servrar.

Källa: socialmediatoday.com