Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 företag som rockar på Instagram - ExploreCurate

5 företag som rockar på Instagram


Få inspiration från andra företag som verkligen har lyckats på Instagram. Här är 5 återförsäljare som just nu rockar på Instagram:

1. Poler
De har lyckats hitta hashtags som faktiskt känns naturliga och coola att använda. Och det fungerar verkligen för användarna laddar upp en massa bilder med Polers hashtags. Så många att Poler kan posta 5 eller 6 nya bilder varje dag.

2. Free People
De använder sitt Instagramkonto som en konstutställning. Med hjälp av vackra bilder på kläder, landskap och ord har de lyckats bilda en vacker atmosfär som tilltalat över 1,6 miljoner användare.

3. Madewell
Madewell kan sin denim. Det krävs en modig återförsäljare att fokusera en strategi kring en och samma produkt. Men om du gör det rätt som Madewell gör, kan det belöna sig.

4. Burburry
Vad vi älskar med Burburrys Instagramkonto: deras backstage pass. Burberry är mästare på att ge en ”bakom kulisserna inblick” genom sitt Intagramkonto. Det känns exklusivt – som en hemlig inblick bara för mig- och för nästan 2 miljoner andra fans.

5. Michael Kors
Ett visuellt snyggt men också strategiskt uppbyggt Instagramkonto med nästan 3 miljoner följare.Ta den här posten tillexempel: De 50 första som postar en bild och taggar den med #MKDirect får ett speciellt meddelande från Michael Kors imorgon”.

Läs även

Kändisarna som har flest followers på Instagram

Bästa serierna på Netflix-enligt IMDb

Källa: Social Media Today

, ,