Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Menswear Dog– hunden som klär sig bättre än de flesta män - ExploreCurate

Menswear Dog– hunden som klär sig bättre än de flesta män


Menswear Dog är en fem år gammal hund boende i Soho, New York. Han har en förkärlek för snygga kläder, men gillar även långpromenader och att rulla runt i gräset.

När matte och husse klädde upp honom på skoj för första gången började han posera som en modell. Ägarna postade bilden på Facebook som ett skäm,t men bilden spred sig fort och Menswear Dog som hunden kallar sig i sociala medier blev snabbt populär. Så populär att husse och matte efter en tid kunde säga upp sig från sina jobb och leva på pengarna från hans modellande. En bra månad drar hunden in 15.000 dollar till familjen, och en dålig månad runt 10.000 dollar.

Menswear Dog har bland annat gjort kampanjer för Ted Baker, American Apparel, Salvatore Ferragamo, ASOS och The Tie Bar. Han är även maskot för det koreanska varuhuset Comodo Square och har gjort en del framträdanden på New York Fashion Week.

cover     dog2

Vill du följa Menswear Dog?
Instagram
Tumblr
Facebook
Twitter

Läs även

Kändisarna som har flest followers på Instagram

Internetkatten är här för att stanna

Framträdandet som fick Letterman att tappa hakan

Bild: American Apparel

, ,