Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
HBO-serien du inte får missa - ExploreCurate

HBO-serien du inte får missa


Häromdagen läste jag om en serie som kommit till HBO nu i höstas som jag helt missat, ”The Affair” med bland annat Dominic West och Joshua Jackson. Efter att ha sett de fem första avsnitten som finns tillgängliga måste jag tipsa om serien.

Ett dödsfall har inträffat och två personer, en man och en kvinna kallas till förhör långt efter händelsen, eftersom polisen har anledning att tro att det handlar om ett mord.

I två separata rum berättar mannen och kvinnan hur deras otrohetsaffär med varandra inleddes. Varje avsnitt delas upp i två delar som skildrar parternas olika versioner om vem som förfört vem, och vad som har uttalats mellan dem den där sommaren på Long Island.

Som tittare är vi aldrig riktigt säkra på vilken sanning vi ser. Är det mannens eller kvinnans version som är den rätta? Spänningen ställs på sin spets genom att vi dessutom inte vet vad som hänt, än mindre vem som mist livet.

Bakom manus står Sarah Treem, som även skrivit serierna House of cards och In treatment.

Läs även

Bästa serierna på Netflix- enligt IMDb

Vem av karaktärerna från serien Game of Thrones är du mest lik?

, , ,