Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför är Blondinbella Sveriges mest envisa entreprenör - ExploreCurate

Därför är Blondinbella Sveriges mest envisa entreprenör


Isabella Löwengrip har med sitt nic Blondinbella blivit synonym med hela bloggvågen. I dagens DI kan vi läsa att Blondinbellas bolag Spotlife nu tar sikte mot börsen efter att se ut att kunna dubblera sin omsättning i år jmf med förra året. Det är den typen av uttalanden som tyder på ett entreprenörsdriv och i det här fallet handlar det om en ung, men mycket erfaren entreprenör. Och förebild för många unga tjejer.

Isabellas entreprenörsresa och karaktäristiska citat

30 augusti 2007 startar Isabella Blondinbella AB. Isabella är då bara 16 år och är för ung för att vara med i styrelsen i sitt eget bolag. Bolaget är resultatet av Isabellas framgångsrika blogg Blondinbella.se som hon startade när hon var 14 år.

Jag hade inte 100 000 kr som krävdes på den tiden för att starta .. Utan jag skrev ut artikeln om att min blogg var värd 5 mille och bad en revisor använda det som värde

Blondinbella Classified Explorecurate

I november 2008 startar Isabella det egna klädmärket Classified tillsammans med Haléns.

2011 startar Isabella Egoboost Magazine AB. Som chefredaktör för magasinet vill hon inspirera unga kvinnor till utbildning, karriär och bättre självkänsla.

egoboost explorecurate

I mars 2012 åkte Isabella in på sjukhus med starka magsmärtor som resultat av för mycket stress. Kort därefter beslutar sig Isabella för att lägga ner både sitt klädmärke Classified och nätbutiken Bellashop.

Jag pluggar på kvällarna i Stockholm och åker ner och tentar av en gång i månaden. Så det är nog ingen som är förvånad över att det blev för mycket.

Blondinbella spotlife Explorecurate

När Isabella 2013 startade ett nytt bolag inför hennes mammaledighet kom detta grymma citat:

Jag tänker som Skalman och börjar klockan sex på morgonen och sen jobbar jag två timmar med varje företag. Så har jag jobbat sen jag var 17 år.

Den här artikeln är en hyllning till entreprenören Isabella som redan under sin gymnasietid startade bolaget Bellme som hade idén att lägga upp en ny rabatterad produkt varje dag. Bellme sattes i konkurs i januari 2012 av ägarna Isabella och Kreativa Butiker, men det är skit samma att allt inte lyckats.

Isabella Löwengrip Explorecurate

Isabella är 24 år och är en förebild för alla entreprenörer.

Idag är Isabella också gammal nog att sitta med i sina egna styrelser och hon är också styrelseordförande i börsnoterade ’VJ since 1890 Sverige’ sedan 2013.

Läs också

Därför är Youtubestjärnorna de nya mediemogulerna

Hur du arbetar med bloggare i din digitala marknadsföring