Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Det här är produkterna som fler företag bör använda - ExploreCurate

Det här är produkterna som fler företag bör använda


Kommer du ihåg när vi bara ringde telefonsamtal med mobilen, klockan bara visade tiden och glasögonen bara användes för att förbättra vår syn? Vi har kommit långt sedan dess. Nu kan våra telefoner streama videos, fota och spela musik. Våra klockor kan mäta vår hjärtfrekvens och våra glasögon kan spela in video. Vi är inte längre nöjda med enheter som bara gör en sak. Som ett resultat ser vi att allt fler produkter som kommer ut på marknaden gör att vi kan göra flera saker med bara en enda pryl.

Den senaste tech trenden verkar vara bärbara (Bring Your Own Device) produkter som Apple Watch, Nikes FuelBand och Google Glasses. Fler företag har börjat upptäcka produkterna och använder dem dagligen i sitt arbete.

Men det finns också nackdelar. Ta Google Glasses som exempel. De har förmågan att spela in video och ljud, vilket ökar möjligheten att konfidentiell information kan registreras och överföras utanför företagets nätverk. Får en hackare tillgång till enheten kan han komma över information som användaren har. Det här skulle kunna hända utan att användaren vet att de övervakas hela tiden.

Men trots säkerhetsrisken bör det inte hindra företag från att använda Bring Your Own Device-produkter. Kolla upp fördelarna med produkterna och ha ett nära samarbete med din it-avdelning för att hitta bra säkerhetsrutiner.

Källa: Social Media Today

Läs även

Apple mer värt än hela ryska börsen

En vecka med iPhone 6 plus – här är domen