Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Första bilderna från Netflix nya originalserie Bloodline - ExploreCurate

Första bilderna från Netflix nya originalserie Bloodline


Den amerikanska stramingtjänsten Netflix är i full gång med att färdigställa sin nästa dramaserie Bloodline, som får exklusiv premiär till nästa år. Av den anledningen har Netflix nyligen skickat ut de första bilderna från serien, som ger en inblick i vad som kan förväntas av Bloodline, som beskrivs som en dyster och psykologisk thriller. Se bilderna nederst.

Bloodline handlar om en sammansvetsad familj, som bryts upp och hemligheter avslöjas då brodern och familjens svarta får, Danny Rayburn. Flyttar tillbaka till Florida, där de andra syskonen är bosatta och lever ett lugnt liv.

De offentliggjorda bilderna visar en helt lugn och naturlig familj som leds av bland annat Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Sam Shepard och Sissy Spacek. En bild visar dock en dramatisk situation där det ser ut som om John Rayburn (Kyle Chandler) är på väg att rädda sin bror Danny Rayburn (Ben Mandelsohn) från att drunkna under ett våldsamt regnoväder.

Serien är på 13 avsnitt och har bland annat Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street), Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Sam Shepard (Killing Them Softly) och Sissy Spacek (Niceville) i rollistan. Den är skapad av Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler, som också har gjort den populära serien Damages.

Bloodline har premiär på Netflix Sverige i mars nästa år.

bloodline-serie-bilder-netflix5

bloodline-serie-bilder-netflix1

Källa: Flixfilmer

Läs även

Bästa serierna på Netflix

Vem av karaktärerna i Suits är du mest lik?