Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hipsterpoeten som ska rimma på Instagram - ExploreCurate

Hipsterpoeten som ska rimma på Instagram


Imorrn startar livsstilsbutiken Grandpa en julkampanj på Instagram. Konceptet går ut på att en påhittad hipsterkaraktär som kallas ”Warehouse-Phil” ska leverera julklappsrim varje dag fram till julafton.

Julkampanj bygger på konceptet ”Warehouse Phil’s Daily Christmas time rhyme”. Bakom konceptet står contentstudion ”This is Scandinavia”. ”Warehouse-Phil” beskrivs som en hipster, en poet och en märklig person. Från den första december kommer han varje dag fram till julafton leverera julklappsrim på Grandpas Instagramkonto.

Så här beskriver Grandpa hipster-karaktären:

”Alla känner typen, den lite konstiga men gulliga killen som jobbar på lagret, håller sig i bakgrunden med låg profil. Men bakom den hemliga fasaden gömmer sig en trendsättare som har mer koll på mode än Karl Lagerfeld själv, men det skulle han aldrig erkänna. Verksamheten vilar på hans axlar och han jobbar stenhårt dagarna i ändan utan att någon känner till att han är ett unikum på Tumblr och redan har ett signerat kontrakt på sin kommande bok.”

Kampanjen pågår på Grandpas instagramkonto @grandpastore mellan 1-24 december.

Källa: Resume

Läs även

Konsten att få många likes på sina Instagramfoton

5 företag som rockar på Instagram