Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
93 % tror att content marketing är nödvändigt - ExploreCurate

93 % tror att content marketing är nödvändigt


Enligt en undersökning gjord av Content Marketing Institut så tror hela 93 % av de tillfrågade företagen att innehållsmarknadsföring är framtiden och nödvändigt för att bygga varumärken.

Alla vill och måste förstå hur man fångar den digitala generationen.

80-talisterna är vuxna, 90-talisterna är typ vuxna och kidsen födda under 2000-talet är digitala redan i fyraårsåldern.

Det är bra att snegla på vad de riktigt tunga bolagen gör när det kommer till content marketing. Här är fyra exempel som värt att kika på och framförallt lära av när man sitter och funderar på hur man ska producera bra content. Och där sitter många just nu.

1. Oriflame

Oriflame har satsat på inspirerande instruktionsvideos där du kan ”fånga looken”. Snyggt, lagom längd på filmerna och lätt att dela i sociala medier.

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 14.19.48

2. Denny´s

Snabbmatskedjan Denny´s har valt att lägga sin content-satsning i bloggform. Med humor och snyggt material vinner de min uppmärksamhet.

dennys 

2. General Electric

Trots ganska osexiga produkter tycker jag att GE lyckas då de har valt att satsa på riktigt snygga bilder.

general electric

3. ALS

Alla känner väl till Ice Bucket Challenge som genererade ofantliga summor till forskningen kring ALS. Imponerande och inspirerande!

als

Läs också:

Ge mig content som genererar en hunkig PT!

Digital content marketing är det nya svarta