Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
De är bäst på Content marketing - ExploreCurate

De är bäst på Content marketing


Kanske att det krävs en slags musikalitet för att lyckas riktigt bra med sin innehållsmarknadsföring.

Guitar Center’s YouTube-kanal slog ut hundratals ledande varumärken, när de blev utsedda till ”The Project of the Year” vid Content Marketing institutet’s Content Marketing Awards.

Som om inte det vore nog, vann Guitar Center även guld för störst tillväxt i antal följare på Youtube och silver i klassen Youtube för Content marketing.

Guitar Center är den största återförsäljaren av gitarrer, förstärkare, trummor, keyboards och ljusutrustning i USA. Företaget omsätter mer än 2,3 miljarder dollar och har 260 butiker.

Kolla in Guitar Centre på YouTube och var beredd på att beröras.

”The Next Great American Songwriter”

För fjärde året i rad söker Guitar Center en originallåt som får göra en EP (4 låtar) med legendariska Don Was. Vinnaren får också lektioner av Colbie Caillant och får uppträda på Jimmy Kimmel Live + 25 000 dollar. Förra året vann Tess Henley (bilden och videon).

”The World’s Largest Drum Competition”

För 26:e året i rad genomförs tävlingen där okända trummisar tävlar om 25 000 dollar, studiotid och en hel del utrustning.

Det här är bara 2 av de tävlingar som Guitar Center använder sig av i sin marknadsföring. Alla tävlingar har priser som inte går att köpa för pengar. Unika möjligheter att träffa förebilder, studio- och scennärvaro på konserter och möjlighet att nå ut med sin musik. För målgruppen är detta troligtvis mer värt än både pengar och utrustning.

Källa: Polaris