Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Gratis guide om hur du skapar fler leads - ExploreCurate

Gratis guide om hur du skapar fler leads


Systematisk och automatisk marknadsföring är den nya våta drömmen för alla marknadsförare. Pulserande data i egna kanaler och minutiöst uppsatta kunddialoger som ständigt förbättras utifrån mätning och analys. En våt dröm som om den skulle gå i uppfyllelse fullt ut skulle kunna bli en mardröm för alla marknadsförare av kött och blod. Men vi är inte där än. Långtifrån. Och på vägen dit gör alla marknadsförare av kött och blod klokt i att förkovra sig inom den datadrivna marknadsföringen och ett bra sätt att börja är att läsa den här guiden som är producerad av Marketo.

Guide Leads