Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Zlatans tatueringar del av ideellt projekt - ExploreCurate

Zlatans tatueringar del av ideellt projekt


Efter att ha gjort mål under lördagens ligamatch tog Zlatan Ibrahimovic av sig tröjan och visade en mängd nya tatueringar. Zlatan varnades för att ha tagit av sig tröjan, och efteråt började spekulationerna om vad som låg bakom tatueringarna. Allt är en del av ett samarbete med FN:s World Food Programme för att stoppa hungern i världen.

Varje namn på Zlatans kropp har en speciell historia och under lördagens match filmades de sista delarna i den PR-video som ska ligga till grund för spridningen av det nya projektet som Zlatan frontar.

I en lanseringsfilm säger svensken nu följande:

”Mitt namn är Zlatan Ibrahimovic. Var jag än går känner folk igen mig. Säger mitt namn. Hejar på mig. Men det finns namn ingen hejar på. Carmen. Rahma. Antoine. Lida. Cheeuy. Mariko. Om jag kunde skulle jag skriva vartenda namn på min kropp. Men det finns 805 miljoner människor som lider av hunger i världen i dag. Alltför många av dem är barn. De drabbas av krig, naturkatastrofer och extrem fattigdom. Jag har supportrar över hela världen. Från och med i dag vill jag att det stödet ska gå till de människor som verkligen behöver det. Så när du hör mitt namn, kommer du att tänka på deras namn. När du ser mig, kommer du att se dem.”

Zlatan hyllas på sociala medier för sin insats.