Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför skrotar SAS print - ExploreCurate

Därför skrotar SAS print


SAS fortsätter att satsa på det digitala och slutar dela ut papperstidningar och styr kunden mot digitala utgåvor som finns att ladda ner i SAS-appen. Scanorma skrotades i höstas och ersattes av Scandinavian Traveler som också finns i en digital upplaga i appen. Min gissning är att tiden är räknad även för tidningarna i stolsfickan.

Vi som flyger frekvent har nog redan uppmärksammat detta under ”Newsstand” i appen och nu hittar man alltså även de tidningar som man tidigare har plockat vid ombordstigning. Bra miljötänk och givetvis sparar SAS pengar när papperstidningarnas logistik försvinner. Dessutom slipper man trycksvärta på fingrarna och därmed riskerar man inte att sitta som ett fån med svarta märken i ansiktet. Yta är A och O.

– SAS kunder har ett ökande digitalt beteende och därför utvecklar vi löpande lösningar som tillgodoser de behoven. Med vårt nya utbud i SAS app finns nu flera tidningstitlar i SAS Newsstand och även vårt samarbete med Readly tillgängligt, säger Eivind Roald, kommersiell chef på SAS, i ett pressmeddelande.

sasapp1 sasapp2

I appen hittar man även menyer och katalogen med produkter som SAS erbjuder ombord.

– Vi väljer att satsa mer resurser för att utveckla digitala lösningar som ger en mer individanpassad upplevelse, oavsett om det är Financial Times, lokaltidningen eller ditt favoritmagasin du föredrar att läsa ombord. Vårt digitala fokus är huvudanledningen till att vi slutar med papperstidningar i gaterna, säger Eivind Roald.

Heja SAS säger vi på Bulls Content!

Ändringarna träder i kraft 1 mars. SAS app går att ladda ned i Appstore, Google Play och Windows Phone Store.

Läs också:

Print är döende – digital content marketing FTW!

Sluta vara en roll-up-avdelning – content is king!

Checklistan för dig som ska rekrytera en content manager