Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Fler än 2 miljoner småföretagare väljer Facebook - ExploreCurate

Fler än 2 miljoner småföretagare väljer Facebook


Idag offentliggjorde Mark Zuckerberg att de nu har över 2 miljoner småföretagare som annonsörer på Facebook. Gissa om annonsavdelningarna på tidningarna gråter över en sådan uppdatering från Mr. Facebook.

Så här skriver Mark:

Our community reached a nice milestone today. There are now more than 2 million small businesses and entrepreneurs advertising on Facebook to share with their customers and grow the economy.

We built Facebook to connect the world because we believe that when people are connected they can achieve amazing things. But we’re not the ones doing this. It’s you and everyone else in our community who are making life better and moving the world forward.

This is a moment to celebrate two million small businesses creating jobs and opportunities, building great products and services, and solving big problems in the world. Thank you to all the entrepreneurs who are part of our community and who are making the world more open and connected.

Frågan som kvarstår är dock hur bra är innehållet som småföretagarna väljer att inkludera i sin annonsering på Facebook? Kunde i många fall vara bättre tycker jag.

Mitt tips till er, studera annonserna ni stöter på noga. Jag lovar att du kommer att lära dig mycket av dessa egna studier. Förhoppningsvis kommer du att ha användning av dina nyvunna spaningar och insikter om du är en av dem som har valt Facebook som en kanal i din marknadsföring.

Läs också:

Här är Facebook´s rapport om den uppkopplade världen

Här är checklistan till alla er som ska rekrytera en content manager

Hur du förklarar content marketing i en hiss