Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Bjud på dig själv i sociala medier - ExploreCurate

Bjud på dig själv i sociala medier


Jag åkte fast för fortkörning i veckan. 63 på en 50-väg och 2400 kronor mer in till statskassan.
Min inställning i de flesta situationer är att göra de så roliga som möjligt. (Det är självkart inte okej att köra för fort. My bad).
Ska du göra något riktigt trist – försök göra det på ett så underhållande sätt som möjligt. Jag kan aldrig bara ta ner ett glas från en hylla utan måste bolla ett varv med det först. Bara ta upp en penna? Helt omöjligt! Måste snurra på den. Klicka lite. Testa den.
Livet är lite för kort för att inte leka och det innebär som vuxen ofta att du får bjuda lite på dig själv. Prestigelös är ett grundkrav. Det lönar sig enligt mig. Livet blir helt enkelt lite roligare.

När aspiranten skrev ut böterna tog jag därför en selfie på oss. Situationen blev lite roligare, för oss båda tror jag.
Det blev inget klickmonster men något av en snackis i min lilla krets.
För mig är det här ett sätt att vara. Att bjuda på sig själv och vara prestigelös är en del av min personlighet. Åtminstone i det här fallet uppskattas det uppenbarligen.
Twitterfeedback på att bjuda på sig själv i sociala medier

Jag tror att här ligger nyckeln till framgång på andra plan och något alla företag som vill börja visa upp sina olika sidor i sociala kanaler borde tänka på. Med den inställningen i sin sociala strategi kan även företag och varumärken lyckas ännu bättre med sin närvaro. Vikten av att vara prestieglösa. Våga bjuda på er själva.

Bra betalt för att sprida era fail
Låt den som jobbar med närvaron bjuda på er och sig själv. Stötta och peppa den personen. En gång klarar alla, några gånger till också men varje dag hela året om dygnet runt?
Jag tror att om världen styrdes av social media managers skulle den vara ett bättre ställe.
Efter ett par år i yrket ser jag mellanchefen utan mandat som det största hotet mot lyckade sociala kampanjer.
Hur bra betalt har era social media manager? Förmodligen inte tillräckligt.
”Bra betalt för att visa upp våra misslyckanden? Är han dum i huvudet?”
Exakt så!
Våga visa upp ett misslyckande och behandla detta tråkiga misslyckande på ett så underhållande och roligt sätt som möjligt så kommer publiken där ute att gilla det.
bjudpådigsjälvisocialamedierNu ska jag bara betala mina böter också, kan man ta det på avbetalning?