Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Bulls Content på väg till Intelligent Content Conference i San Francisco - ExploreCurate

Bulls Content på väg till Intelligent Content Conference i San Francisco


På måndag åker Bulls Content till San Francisco för att delta på Intelligent Content Conference (ICC). Det är 7:e året i rad som konferensen äger rum och den har växt varje år. Tydligt är att ämnet content marketing är intressant och tar mer och mer plats i marknadsföringen världen över. Vi är sjukt laddade.

Lärdomar från USA är grymt att få med sig hem och brukar generera en hel del bra insikter och vettiga strategiska tips som är möjligt att applicera på våra marknader.

BullsContent_250x125px

Vi kommer att rapportera det viktigaste här på Explorecurate och på Twitter @bullscontent.

Talarlistan är tung som den brukar vara på konferenserna i USA.

Det ska bli riktigt intressant att lyssna på Robert Rose som är senior strateg hos Content Marketing Institute. Robert har över 15 års erfarenhet inom området content marketing. Man kan säga att han är en pionjär då han var tidigt ute. Han reser som en galning över världen för att dela med sig av sin kunskap och nu får vi ta del av den. Grymt.

google_11

Vidare tycker jag att Margo Stern som arbetar som Content Strategist for Commerce hos Google ska bli intressant. Google är ju alltid ett aktuellt och intressant företag. Att lyssna på representanter som är en del av Google´s kungarike är spännande.

Givetvis är Facebook också representerade. Denna gång av Susie Dickson som tidigare arbetat i tidningsbranschen. Hos Facebook har Susie rollen som Content Strategist.

Dags att börja packa lätt för att få med sig hem alla beställningar på Converse och Ralph Lauren. Våra insikter från konferensen publiceras digitalt och därmed slipper vi släpa på kataloger och tunga anteckningsblock. Ytterligare en fördel med den digitala revolutionen. Fantastic!

Har ni frågor till någon av talarna eller vill att vi håller utkik efter någon speciell information går det utmärkt att kontakta oss så ser vi till att bära med oss det.

Tyvärr är beställningslistan för 250-kronors Converse stängd.

Stay tuned. //Anna

Läs också:

Värsta bästa insiktent från Content Marketing Summit i London

10 insikter från Content Marketing Summit London

Insikter från ReThink Stockholm