Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Rapport 1: Halvlek på Intelligent Content Conf. i San Francisco - ExploreCurate

Rapport 1: Halvlek på Intelligent Content Conf. i San Francisco


Vi är i San Francisco för att vara med på Intelligent Content Conference. Vansinnigt lång flygresa hit men värt det för att hämta härliga insikter kring content marketing. Dessutom lyser solen här och det är runt 20 c. Underbart och man får lite hopp om livet efter Sveriges vidriga vinter. Bortsett från content marketing gillar jag sommar, således är ju en content marketing-konferens i kombination med sol the shit för mig!

hyhattSF

Så, vad har vi lärt oss på förmiddagen bortsett från att amerikaner är sjukt hurtiga och pigga. Jo, vi har lärt oss:

Mediokert content räcker inte. Det finns så mycket dåligt content där ute. Mediokert content är nödvändigtvis inte enkom dåligt skrivet utan det är också felplacerat. Många jobbar fortfarande under devisen ”Bara skriv detta nu och få ut det” och glömmer bort att arbetet med ditt content faktiskt börjar när det är postat.

Givetvis ska ditt content vara relevant, intressant och engagerande men sen måste du följa ditt content och se vilka vägar det tar. Av det lär du dig hur du ska modifiera det för att generera fler delningar och öka engagemanget.

Jag har varit inne på det förr, marknadsavdelningar behöver inte bara duktiga skribenter de behöver även någon som är analytisk och håller koll på vad som händer med ditt content när det publiceras och rapportera tillbaka vad som funkar och vad som inte funkar. Så, anställ en analytiker till marknadsavdelningen. Ring mig så kan jag hjälpa dig med det.

Så lärdom 1: Följ ditt content efter att du har publicerat det. Det är då jobbet börjar!

Följ oss på Twitter under våra dagar i San Francisco @bullscontent