Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Glädjedödare sökes - ExploreCurate.com

Glädjedödare sökes


Nordic Society for Invention and Discovery söker en ny medarbetare som är en sann glädjedödare. Deras fyndiga platsannons på Arbetsförmedlingen har spridits till Dagens Nyheter, Göteborgs Posten och delas flitigt i sociala medier.

Företaget söker desperat efter medarbetaren som ALDRIG tänker utanför boxen, som gillar ordnüng och inte tycker att det är ett ”socialt experiment” att elektrifiera dörrhandtagen. Som grädde på moset får deras nya medarbetare börja med en veckas semester, det kommer företagets nya glädjedödare att behöva.

Nordic Society for Invention and Discovery (NSID) får med hjälp av annonsen stor spridning av det egna varumärket och ett stort urval av kandidater. Vill du skapa lika bra innehåll? Tänk på det här:

Lägg engagemang i dina rubriker. Det kommer att generera klick. Att ett företag söker en glädjedödare är både spännande och smått irriterande. När vi läser rubriken har vi svårt att lämna alla frågor som dyker upp obesvarade. Mer tips på hur du skriver en riktigt bra rubrik hittar du här.

Självdistans är kul. Platsannonser har en förmåga att vara så pretentiöst och stelbent skrivna att vilket intressant jobb som helst kan verka dödstråkigt. I annonsen ser vi ett företag som ohämmat bjuder på sig själva och inte sminkar upp texten av rädsla för att det kan påverka deras anseende.

Levandegör texten. NSID skriver med en berättande teknik vilket ger dig egna bilder och därmed berör dig starkare än vad en mer formell text hade gjort. Vilka roliga historier har du att berätta?

Läs även:

Hur du skapar innehåll som delas

Så går det till – rubrikerna som fångar läsaren

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]