Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hipsterfrukost och Content Marketing - en winning kombination! - ExploreCurate

Hipsterfrukost och Content Marketing – en winning kombination!


På onsdagsmorgonen den 20 maj bjöd Bulls Content in till en frukost för content marketing-intresserade. Gästerna njöt av mackor, gröt, chiapudding, juice och kaffe från Urban Deli och en föreläsning om vad content marketing betyder och varför det är något företag borde satsa mer på.

Margareta Steinsvik inledde med att berätta om hur mycket content marketing används på en global nivå och hur mycket Sverige har kvar att lära av andra länder. Sedan snackade jag allmänt om content marketing och hur det konkret går till. Jag valde att visa Starbucks som exempel (som jag skrivit om här) samt att man ska våga tillämpa ”Insane Honesty” i sin content marketing. Johan Svensson avslutade föreläsningen med att tipsa om speciella ”triggers” i rubriker och ingresser.

Slideshowen som användes hittar ni här.

Nästa evenemang kommer att hållas den 17 juni.

Det gäller att vara snabba om ni vill hinna med – platserna till morgonens frukost gick på bara några timmar! Ni anmäler er till anna@bullscontent.se.

Kolla även in hashtaggen #‎bullsCMfrukost‬.

//Anna