Shia LeBeouf bidrar till att allt är en remix

, , , , ,

Artisten Shia LeBeouf har samarbetat med studenter från Central Saint Martins Fine Arts-program i London och resultatet är en 30 minuter lång video där Shia levererar studenternas olika scener (ca 1 minut långa) framför en green screen. Projektet levererar alltså remix-välkomnande material som slutresultat. Är det användbart? Internet will tell.

Den 26 maj twittrade Shia ut länken till video och skapandet tog fart. Originalvideon finns tillgänglig på Vimeo under Creative Commons-licens, ifall du blir sugen på att skapa egna alster!

Här får du lite inspiration:

Det är ganska tydligt att ”loud motivational speech” aka ”Just Do It” varit först att vinna internets hjärta – men kanske finns det fler gulkorn att vaska fram? Behöver du ett Shia Lebeouf-lager till din nästa marketing kampanj?

Se originalvideon: