Hipsterfrukost med Bulls Content, succé för andra gången i rad

, , , ,
Margareta Steinsvik föreläser om content marketing.

Onsdagen den 17 juni ordnade Bulls Content en andra content marketing-frukost. Åter igen stod Urban Deli för frukosten; fullkornsmackor, granola, kaffe och juice från innocent.

Anna Rosmalm och Margareta Steinsvik från Bulls Content började seminariet med att berätta om content marketing som koncept och ge tips för hur företag kan använda sig av det. Sedan föreläste Martin Peterson och Jonathan Swärd från Dropkick Communications om hur de använde sig av content marketing i sitt arbete med innocent.

Ni kan se fler bilder från frukosten på Bulls Contents facebooksida och instagram (under hashtaggen #BullsCMfrukost kan ni även se gästernas bilder från eventet).

Nästa hipsterfrukost om content marketing kommer att hållas onsdagen den 26 augusti 2015. Då ligger fokus på fördelarna med rörligt innehåll i Content Marketing och en spännande gästtalare är redan bokad. Mer information kommer inom kort!

bulls-content_sociala_medier_logo