Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Artiklarna som har engagerat flest och mest - 1000-jubileum på ExploreCurate! - ExploreCurate

Artiklarna som har engagerat flest och mest – 1000-jubileum på ExploreCurate!


Sedan starten i februari 2014 har vi publicerat 1000 artiklar med #Digitalainsikter just idag! Våra läsare som stadigt blir allt fler är väldigt engagerade och våra artiklar har delats, kommenterats och diskuterats på olika forum och sociala kanaler. Vi har kurerats i andra medier, nya som traditionella och t o m i internationell media.

Som initiativtagare blir jag superstolt över vad vi skapat hittills och den här artikeln är min hyllning till våra fantastiska kuratorer och ett stort tack till alla ni som följer oss!

Vårt ”1000-artiklar jubileum” firar vi med att kurera oss själva och bjuda på de 12 artiklar som engagerat flest och mest. Klicka på rubrikerna eller bilderna för att komma vidare till respektive artikel.

#1 Kändisarna som har flest followers på Instagram – hela listan

Justin-insta-805x450

10 i topplistan där Frida Gustafsson sammanställde de mest populära kändisarna på Instagram är fortfarande en av våra mest lästa och när vi tittar i Analytics kan vi se att det är tre giganter som gör jobbet åt oss. Tack Google, tack Facebook och tack Justin Bieber.

#2 En vecka med iPhone 6 Plus – här är domen

Daniel Bigenuis gör ingen hemlighet av att han är en Appledyrkare och hans artikel om sin då en vecka gamla iPhone 6 Plus gjorde ingen besviken. Aldrig har en sådan kärlek sipprat fram i en… användartest av en pryl. Det ryktas om en uppföljare nu när Daniel knäppt en Apple Watch runt sin handled.

#3 Restaurang Riche – en plats för framgångsbyxor, salongsberusning och grym content marketing!

riche_05-805x450

Anna Rosmalm flirtade med Anders Timell när hon slog fast att ”Anders är en levande content marketing-plattform för Riche och Teatergrillen”. Anders har en stor skara följare på Instagram och vi får förmoda att de bidragit till engagemanget för den här artikeln.

#4 Ge mig content som genererar en hunkig PT!

man woman exercising legs workout fitness

SATS visade oförmåga i sociala medier när Anna Rosmalm gav konkreta tips om vad som är viktigt att tänka på för alla gym’s content marketing i en artikel som även blottade Anna’s egna gymvanor. Av engagemanget att döma får vi anta att många har liknande önskemål som Anna alternativt att Anna har många PT:s…

#5 Bjud på dig själv i sociala medier

prestigelös_selfie_mårre-805x450

Mårre visar att det finns insikter att hämta i alla aktualiteter och var bl. a. en av de första att uppmärksamma SÄPO’s entré i sociala medier. I den här artikeln visade Mårre prov på gott humör och stor sociala medier rutin när han åkte fast för fortkörning.

#6 Slopa kvart-i-tre ragget

lights-and-faces_2618649-805x450

Mia Lindstam överraskande alla när hon snabbt avvek från sitt favoritämne #gerillamarknadsföring och insiktsfullt rådde alla att gå hem strax innan det sista försöket att få sällskap hem från krogen. Enligt rykten har alla barer i Norrköping nu valt att stänga redan halv tre.

#7 Digitalisering i Almedalen – hit or miss?

Deltadigitalt-DangerousDolly-805x450

Linn Lindström känd som @dangerousdolly i sociala medier visade ingen pardon när hon konstaterade att alla pratade om digitalt på Almedalen, men få var speciellt digitala själva. Under hashtaggen #deltadigitalt fick många bekänna färg när frågan ställdes om möjligheten att följa seminarier och event digitalt.

#8 Den perfekta längden på en tweet och annat som är värt att veta om sociala medier

111-805x450

En kategori som bara växer i popularitet är våra How to artiklar och den här som kurerats av Frida Gustafsson har hjälpt många att göra rätt i sociala medier. Guider, checklistor och ”how to” videos utgör nästan hälften av alla artiklar på ExploreCurate och bidrar till att många ser oss som ett uppslagsverk för digital kunskap.

#9 Den nakna sanningen om tonåringar och sociala medier

teenagers_explorecurate-805x450

Peter Hedling har fått många läsare med sina initierade artiklar om mediebranschens digitala utmaningar. Flera artiklar har blivit ögonöppnare och andra har skapat debatter på tidningshusen från norr till söder.

#10 John Oliver gör klockren Content Marketing

john-oliver-edward-snowden-interivew_explorecurate-805x450

Många såg fram mot Pontus Staunstrups artiklar på ExploreCurate om content marketing och ingen blev besviken. Content marketing har varit det hetaste ämnet på ExploreCurate sedan starten och vi sticker ut hakan och säger att vi blivit en icke officiell kunskapskälla i ämnet content marketing.

#11 Hur du skapar en lika motiverad företagskultur som i en startup

ladda-ned-805x450

Jag själv skriver om det mesta som kan kategoriseras under #Digitalainsikter. Högt och lågt är nog en rättvis beskrivning av mina kurerade artiklar här på ExploreCurate. Det jag har fått stor uppskattning för är Veckans digitala insikter som jag skriver och publicerar exklusivt för de som följer mig på Linkedin.

#12 Content Marketing on fire: “The Hunger Games”-seriens strålande strategi

catching-fire-katniss-arrow1-805x450

Den här listan har ingen rangordning, men frågan är om Linn Hielm inte skulle ha toppat den i så fall. Linn tog oss med storm med sina fantastiskt initierade och läsvärda artiklar om hur filmvärlden arbetar med content marketing. Linn är så lovande att vi alla är övertygade om att vi en dag kommer att säga stolt att ”hon skrev tillsammans med oss”.

Nu fortsätter vi med att kurera #Digitalainsikter som hjälper dig i din professionella roll.