Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Sluta vara en bilsäljare och börja utbilda dina kunskapstörstande kunder - ExploreCurate

Sluta vara en bilsäljare och börja utbilda dina kunskapstörstande kunder


Allt fler företag har förstått poängen med att bygga en relation baserat på kunskap istället för säljerbjudanden. Egentligen är det ganska basic. Det är bara att studera sitt egen beteende.

Konsumenter och företag söker efter information om det de är intresserade av. Det är därför ämne kommer före målgrupp o s v när man kommunicerar i sociala medier

Vi tittar på 18,2 kunskapskällor i snitt innan vi köper en bil. Vi vill lära oss från 14,8 källor innan vi köper något teknisk pryl och vi fattar inga beslut om försäkringar förrän vi sökt reda på 11,7 källor o s v.

Ska kunderna välja dina eller dina konkurrenters produkter och tjänster? Det är mer och mer en fråga om vem som är bäst på att utbilda och ge relevant, lättillgänglig kunskap digitalt. 

79 % procent av alla som följer ett varumärke på sociala medier gör det att för lära sig mer om varumärket. 73 % procent hoppas på att få exklusiv information.

Sluta vara en bilsäljare och börja utbilda dina kunder!

Källa: Predictable Profits

Läs också:

LinkedIn satsar på utbildning

Vad kan utbildningsbranschen lära sig av mediebranschens digitala transformation?

Det här ska du tänka på när du skapar digitalt innehåll för de 3 generationerna