Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Det här är SEO sommaren 2015 - studera och belönas! - ExploreCurate

Det här är SEO sommaren 2015 – studera och belönas!


Producenter av bra innehåll, må det vara varumärken som jobbar med content marketing eller publicister med fokus på nyheter eller reportage, har under de senaste åren serverats den ena godbiten efter den andra vid SEO-bordet.

Sökmotoroptimering handlar inte längre om desperat proppa sitt material fullt med listiga (eller korkade) nyckelord, att ständigt chansa och försöka förföra algoritmerna hos Google för att nå en bättre placering i söksvaren.

Nu gäller det för journalister och marknadsförare att slipa på den kompetens man redan har, det vill säga att producera och optimera innehållet för att engagera sina besökare. En extra ansträngning som 2015 belönas.

Den här infografen visar hur SEO har utvecklats. Lägg det på minnet. Oerhört värdefull information, som alltid bör finnas närvarande under en kreativ process.

seo_explorecurate

LÄS ÄVEN

Content marketing allt viktigare för SEO

Den gode, den onde och den fule – 3 personas av SEO

En handfull SEO-tips som är relevanta för alla företag som vill öka sin digitala närvaro

KÄLLA: Contently.

 

, ,