Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
6 appar som hjälper dig fokusera på jobbet efter semestern - ExploreCurate

6 appar som hjälper dig fokusera på jobbet efter semestern


Det har inte varit en sommar som går till historien som den varmaste, men semester har det ändå varit och för många är det svårt att kicka igång arbetsfokuset igen. Idag fick vi läsa att en del faktiskt får depression av att börja jobba igen (!). Hur som helst så finns det 6 bra appar som hjälper dig att fokusera på jobbet efter semestern.

1. Isolator

Den här appen hjälper dig att gömma fönster, navigering och annat som du inte använder ofta i datorn. Isolator fungerar bara för Mac, men har du PC och Windows kan du använda Le Dimmer.

2. Calendly

Den här appen ser till att du bara bokar möten när du har tid att ta möten. Dessutom slipper du all tid det tar att synka möten, ta emot samtal mm när du inte vill ha dem o s v. Man kan säga att Calendly är din sekreterare och en tuff sådan. Ingen slipper igenom grinden utan att anmäla sig först.

3. Todoist

När det är mycket att göra och du är stressad då handlar det om att prioritera rätt. Todoist löser detta genom att skapa distinkta och prioriterade ”att göra listor”.

4. Calm

Ibland behöver man en paus. Calm ger dig 7 guidade meditationer mellan 2-20 minuter och ser därmed till att du alltid har laddade batterier.

5. Focus booster

Långa arbetsdagar kräver många korta pauser. Det tar Focus booster hand om med sin Pomodoro technique.

6. Anti-social

Anti-social är en webbläsar-plugin för Mac och Windows som hjälper dig att dra ner på din tid i sociala medier. Det här kan vara den bästa tjänsten någonsin för både dig och företaget du jobbar på!

Källa: Mashable

Läs också:

Ny app hjälper dig att bygga ditt husdjur i Lego

Det finns en app för allting och nu även för äldrevården

20 appar som gör dig mer produktiv

, ,