Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Dagen som alla gerillamarknadsförare väntar på - ExploreCurate

Dagen som alla gerillamarknadsförare väntar på


Det är dagen som är bättre än självaste julafton. Den bräcker midsommar med. Jag pratar förstås om dagen alla gerillamarknadsförare väntar på: 1 april. Gränserna för vad som är sant och inte suddas ut och det finns ett socialt undantagstillstånd som gör det helt legitimt att luras i 24 timmar. Det är dagen som får mig att inse hur många idéer som skulle släppas lösa om vi inte var så hämmade resterande 364 dagar om året. Hissnande tanke!

I skrivande stund har du 78 dagar på dig att planera ett smart aprilskämt. Det är ett exceptionellt tillfälle att med hjälp av skicklighet och tajming få smart exponering av ditt varumärke. Behöver du inspiration? Jag ger dig några sköna exempel. Med smart och rolig marknadsföring lyckades de här varumärkena gå från 100-tals till 100-tusentals visningar på Youtube:

2015 års mest virala aprilskämt

Videon är inte från ett kommersiellt bolag i syfte att nå ut med smart marknadsföring, men med en viral video på 14 miljoner visningar har den här sköna matteläraren gjort sig förtjänt att nämnas i sammanhanget. Mycket nöje och lycka till med era egna idéer!

Läs även:

Gerillamarknadsföring som chockerar – 4 inspirerande kampanjer

Allt du behöver veta för att komma igång med marknadsföring på Youtube

De här fotona var populärast på Instagram 2015

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]